Judoleraar A diploma behaald

Vrijdag 2 juli ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen judoleraar. Ik was reeds in september 2019 begonnen met de opleiding van 18 opleidingsdagen, 6 proeve van bekwaamheid en de nodige theorie toesten bij de Judobond Nederland. Echter ook hier gooide Covid-19 de nodige roet in het eten. Hoewel ik reeds verwachte in mei vorig jaar dit praktijkexamen te kunnen doen, maar helaas werd te opleiding 2 keer onderbroeken in het voorjaar en het najaar. Gelukkig is het nu alsnog allemaal gelukt en kan ik me samen met de overige leraren van Kodokan (Milan, Mark, Thijs & Ferry) gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. Wekelijks geef ik nu 4 lesuren aan de jeugd en senioren. Kinderen laten genieten van het judo dat mij in mijn leven, ik judo inmiddels 54 jaar, zoveel plezier heeft gegeven, dat geeft mij veel voldoening.